sâmbătă, 10 decembrie 2011

Mai bine mai târziu decât... comuniştii !!!

     Voronin se duce la o vrăjitoare să îi ghicească. Aceasta începe să vadă ceva în globul de cristal.
- Văd o manifestaţie mare cu mult popor!
- Şi e de bine?
- Da, se bucură tare şi au bannere şi semne!
- Şi ce mai fac?
- Şi strigă tare şi râd, iar poliţia trebuie să se chinuie să îi dea la o parte!
- Şi ce zic? întreabă liderul tot mai nerăbdător.
- Zic ceva de o viaţă mai bună şi un viitor mai luminos!
- Perfect! Şi eu ce fac când îmi văd poporul aşa?
- Apoi nu pot să văd, că e închis sicriul!
     În atare esenţă se produc şi ultimele manifestări comuniste. Aceştia nu conştientizează că Republica Moldova va avea o viaţă mai bună, doar după ce vor dispărea Voronin, Tcaciuc, Mişin, Petrenco, Muntean etc. Căci astfel, AIE va fi nevoită să lupte cu sărăcia şi nevoile oamenilor şi nu cu comuniştii... 
      În ultimele săptămâni gaşca lui Voronin, cele câteva mii de agramaţi ai ţării, au protestat rând pe rând în câteva raioane. Astăzi şi-au făcut de cap, inclusiv cu vorbe şi gesturi obscene, în Chişinău, în centrul sfânt al acestuia, în Piaţa Marii Adunări Naţionale.
     Scopul acestor manifestaţii este revenirea comuniştilor la putere. Un scop care nutreşte doar putere şi bani. Un scop care duce ţara la sărăcie, o îndepărtează de idealurile naţionale, o îndepărtează de visul european - UE.
     În concluzie aş menţiona că oricât de rău ar fi cu cei din AIE, oricât de multe certuri ar fi în sânul acesteia, oricât de aiurea ar fi repetabilele încercări de a alege preşedintele, nu trebuie să le dăm posibilitatea comuniştilor de a reveni la putere.

P.S. O societate are nevoie de timp pentru a atinge adevărata democraţie...
     

Un comentariu:

  1. Dar ce n-ai gasit o alta imagine? Numaidecat una care este pe blogul tau. In rest, articolul e foarte bun, am ras cu foarte mare pofta la bancul tau :)))

    RăspundețiȘtergere