sâmbătă, 4 februarie 2012

Amantele lui Plahotniuc...

   Femeile se împart în patru categorii:
1) Domnişoare.
2) Doamne.
3) Doamne fereşte!
4) Mai dă Doamne!

     În câte categorii se împart politicienii noştri, e greu (imposibil) de determinat. Cert este că sunt câţiva politicieni, care după atitudinea şi acţiunile lor se încadrează perfect în categoria amantelor. Şi nu amantele oricăruia, ci ale însuşi lui Plahotniuc. Amante, ce de câţiva ani îi fac jocul perfect şi îi satisfac în cel mai nevinovat mod plăcerile.
     Aşadar, prima amantă este Lupu, preşedintele interimar al ţării şi preşedintele Partidului Democrat. Naivitatea şi smerenia acestuia a fost tratată necontenit în mass-media din ultimii ani. Că ar fi fost cumpărat sau că este şantajat, Lupu îi îndeplineşte cu vehemenţă poftele acestuia, păstrând în funcţii-cheie procurorul general, ministrul economiei etc. Confirmă tipul de amantă docilă.
     A doua amantă este Ghimpu, preşedintele Partidului Liberal. Reflectă tipul de amantă părtinitoare. Acesta nu aduce vreo condamnare mafiotului Plahotniuc, susţinându-l mereu în detrimentul înţelegerii cu aliatul (rivalul) Filat. În toate dezbaterile AIE, Ghimpu se plasează în partea PD-ului şi a lui Lupu, prin urmare a lui Plahotniuc.
     Următoarea amantă este Filat, prim-ministru şi preşedintele PLDM-ului. Acesta este tipul de amantă rebelă, care deşi a tot trâmbiţat despre marele păpuşar, marele raider, etc., în cele din urmă s-a conformat cu măreţia şi puterea "peştelui"
     A patra amantă este Mocanu, liderul Mişcării Antimafie. Acesta este tipul amantei hrăpăreţe. Mereu este nemulţumită, condamnă întruna şi încearcă să distorsioneze imaginea şefului pentru a crea o balanţă în societate. 
     În loc de concluzie voi dedica amantelor politico-naţionale o epigramă:
O, tu al nostru "peştişor"
Ne ţii mereu pe sub papuc,
Şi-arăţi încet din beţişor 
Atenţie la Plahotniuc !!!

P.S. Este dulce şi frumos să mori pentru... Plahotniuc !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu