vineri, 17 iunie 2011

Frica lui Dodon sau Dodon dictatorul...

     Într-o ultimă dezbatere între cei doi candidaţi pentru primăria Chişinăului, Chirtoacă şi Dodon, ultimul a hotărât să dea bir cu fugiţii. Şi deşi, frica şi laşitatea nu fac faţă unui bărbat, de această dată înclin balanţa în a-l înţelege. După ce a aflat că unii consilieri ai săi pentru municipalitate sunt criminali şi violatori, acesta a băgat capul în pământ, asemenea unui struţ.
     De fapt, a băgat capul în televiziunea comuniştilor NIT, moderatoarea căreia i-a prezentat, la sigur, şi răspunsurile la întrebări. Adevărata sa problemă sau motivul ascunderii îl constituie lovitura sub centură dată de liberali. Aceştia au deconspirat calibrul (talia) celor care fac parte din stafful comunist şi care au dorinţa de a ne conduce şi a ne dirija existenţa în următorii 4 ani.
     Totodată, aflându-se la sus-numita televiziune idioacomunistă, Dodon s-a arătat deranjat de acţiunile liberalilor, declarând că în cazul unei victorii (frumos vis!), ajungând în calitate de primar se va răfui cu toţi antiadepţii comuniştilor.
     Aşadar:
a) Liberalii au avut dreptate?
b) Struţo-cămila Dodon şi-a ascuns şi fundul?
c) Dodon pe urmele ex-dictatorului Voronin?

P.S. Iluziile unui pseudoprimar ratat sau blestemul îndodonit...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu