miercuri, 10 august 2011

Consultanţa lui Filat sau istoria Vlazilor...

     Din păcate, Filat nu se poate descurca de unul singur cu toată economia şi bogăţia ţării. Ca urmare, acesta şi-a instituit un Consiliu Economic, în calitate de organ consultativ, îndreptat, chipurile, spre promovarea unor politci publice în domeniile economic, bugetar-fiscal, comercial etc. De fapt, consider că este un organ îndrumat nemijlocit spre satisfacerea propriilor interese, inclusiv protejarea afacerilor existente şi impunerea unui monopol tuturor micilor comercianţi.
    Aşadar:
a) Cât vrea să mai fure Filat?
b) Cât vrea să ne mai sărăcească Filat?
c) În asemenea ritm vom ajunge sclavii lui Filat?
     Un alt părtaş (slugă) de-a lui Filat, ministrul educaţiei Şleahtiţchi, a interzis istoria românilor în şcoli, începând cu 1 septembrie curent, urmând ca elevii să studieze doar "Istoria". De bănuit este că şi curicula va omite subiecte legate de adevărata identitate a noastră, a istoriei românilor.
     În fine, nu putem evita războiul trântorilor şi stâpânilor acestui stat - Filat şi Plahotniuc. Primul a aruncat în sfârşit zarurile şi a declarat că nu-l mai susţine pe Lupu la preşedinţie. Al doilea i-a replicat că s-a cam pripit cu declaraţiile, iar o eventuală nefuncţionalitate a parlamentului va afecta şi guvernul.

P.S. Când doi se bat, restul suferă de sărăcie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu