miercuri, 18 ianuarie 2012

Justiţia este arta... comuniştilor !!!

   La un proces plictisitor din cale-afară, când toţi aproape că adormiseră, un beţiv exclamă către jurist:
- Să mă pupi în fund !
- Afară !
- Nuuu ! Aici, să vadă toată lumea !

     Una, două - la justiţie. Zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună, an de aproape 3 ani, de când marele jurist al PCRM, Ser(ghei) Sârbu, bătătoreşte calea dreptăţii prin aulele instanţelor respective. Şi dă, în special ca deputat, se regăseşte cel mai des prin aulele Curţii Constituţionale. Dar astăzi, convins deja de părtinirea CC pentru AIE (mai puţin pentru Filat), a luat drumul procuraturii. Vezi Doamne, a greşit (violat) Lupu toate normele democraţiei (comuniste) ! Din păcate, şi sunt convins că Sârbu cunoaşte situaţia de la procuratură, mai ales cea Generală, aceasta este în mâinile lui Plahotniuc, alias păpuşarul, şi totodată, protectorul lui Lupu. Aşa că "sirGhei" degeaba faci talazuri în/din politică.
     Dar poate asta îi menirea acestui jurist, căci precum majoritatea deputaţilor comunişti îşi văd de treaba personală (mai puţin (deloc) de cea a poporului), întocmai şi juristul nostru îşi pune la vedere măiestria justiţială. Cineva ar putea condamna acest amestec de puteri - legislativ şi judiciar, dar aş sugera să nu vă depăşiţi atribuţiile, acuzându-l. Şi sfatul meu vine spre binele vostru, căci în caz contrar v-aţi putea trezi prin curţile de drept, evident prin dezideratul comunist.
     E vinovat Lupu sau nu, e vinovat Ghimpu sau nu, e vinovat Filat sau nu - ar trebui să prezinte o problemă pentru organele abilitate şi mai puţin o ocupaţie pentru "Juristul" Sârbu. Aş putea să enumăr o multitudine de exemple privind sesizările juristului, dar nu consider necesar, mai ales când ţine de domeniul aberaţiilor.
     În loc de concluzie propun o epigramă (spre deliciul cititorului) dedicată zelosului jurist:
În parlament necomunist
Mereu în ceartă prin vestibul,
Având un aer de-antihrist
E sclifosit juristul Sârbu !!!

P.S. Refuz, rezist, sunt anticomunist...

2 comentarii:

  1. In timp ce Consiliul Europei si toate celelalte organizatii internationale sustin ideea unui referendum comunistii lustruiesc fondul genetic al bovinelor politice. In loc sa contribuie la iesirea din criza acestia vor s-o prelungeasca cu orice chip prin refuzul de a dialoga.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e menirea comuniştilor - să dezvolte "doar" criza !!!

    RăspundețiȘtergere