sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Lumina vine de la... Roşca !!!

Un foarte mare patriot
Arată grijă precum cloşca,
Şi prin copaci - un idiot
E sigur trădătorul Roşca !!!

     După câţiva ani prin lumea anonimatului, Roşca îşi reiterează dorinţa şi abilitatea de a urca prin copaci, în scopuri, evident, naţional-patriotice. Prin urmare, acest va pleda pentru schimbarea componenţei CEC, demiterea preşedintelui Curţii Constituţionale, demisia Guvernului, dizolvarea Parlamentului şi anunţarea alegerilor anticipate.
     Toate bune şi frumoase, dar pentru o persoană care a fost prin parlament timp de aproape 20 de ani fără a face ceva important, este o situaţie incredibilă şi jenantă. Căţăratul prin copaci nu mai e la modă sau poate greşesc, în acest sens fiindu-mi argument epigrama lui Ion Diviza "În apărarea lui Darwin", care spune:
   Mă mir când văd vreun ins "evoluat",
Dar ştiu că Darwin n-are nici o vină:
În lungu-i drum maimuţa a uitat
Ce trebuia, sireaca, să devină.
     Aşa că orice ar încerca Roşca, trecutul său dubios îi va fi mereu la vedere, iar "lumina" din titlu poate veni de oriunde, numai nu de la acesta (şi comunişti).

P.S. Lupu-şi schimbă părul, dar Roşca ba...

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Care moldovean ?! Eşti un adevărat maldavan, cu rădăcini ruso-siberiene şi plin de incultură...

      Ștergere
    2. Şi dacă-ţi place să înjuri, fă-o măcar în română !!!

      Ștergere
  2. Oare chiar merita autorul o asa injurie??? poate chiar si daca a scris niste prostii, sunt suficiente cuvinte prin care sa-i spui asta, dar nu in asa mod obraznic.
    Cel mai mult imi plac epigramele, sunt foarte potrivite la articol. Se pare ca autorul chiar tine cont de sfatul meu de a aduce cate ceva nou la articolele lui :)))
    Bravo.

    RăspundețiȘtergere