miercuri, 15 februarie 2012

Limba de stat a comuniştilor (şi socialiştilor)...

   Guvernul RM, neştiind cum să mai scoată bani din popor, s-a gândit să pună impozit pe sex. Un om al muncii, pe nume Ion Căciulă, impotent fiind, face următoarea petiţie la fisc: 
- "Subsemnatul, Ion Căciulă, 
Om al muncii fără p***, 
Cer să nu plătesc tribut, 
Pentru că nu pot să f**!!!" 
   Vine promt şi răspunsul de la fisc: 
- "Dragă domnule Căciulă, 
Om al muncii fără p***, 
Cât există deget, Limbă
Legea ţării nu se schimbă!!!" 

     Nu ştiu ce fac comuniştii cu limba lor, dar la sigur n-o folosesc pentru a vorbi limba de stat – româna. Bine, sunt şi excepţii, dar acestea reprezintă nişte obligaţii vizavi de cetăţeanul de la ţară, care, din fericire, nu prea cunoaşte limba rusă – limba în care se exprimă majoritatea comuniştilor. Voi menţiona doar câţiva cu notorietate politică, precum Marc Tcaciuc, Vadim Mişin, Vladimir Vitiuc, Irina Vlah, Vasilii Şova şi Elena Bondarenco.
     Pe lângă faptul că sus-numiţii antipatizează limba română şi privesc cu aer de superioritate către vorbitorii acesteia, ei încalcă Constituţia, care consfinţeşte o singură limbă de stat. Aşadar, aceştia îşi bat joc în mod neruşinat de majoritatea populaţiei, râzându-ne ironic în faţă şi obligându-ne să le facem cheful în limba lor.
     O altă impertinenţă vine din partea socialiştilor, în special a celor trei fugari (trădători) – Dodon, Greceanâi şi Abramciuc, care îşi laudă limba lor de stat – moldovenească(!). Aceşti ignoranţi, susţinuţi de o pleiadă de mancurţi, în frunte cu Pascaru, au ca scop îndobitocirea populaţiei din Republica Moldova, insistând continuu pe absurdităţile stataliste şi sursele antiromâneşti.
   În loc de concluzie, obişnuita epigramă:
Vor la putere să rămână
Cu-angajamente ironiste,
Dar limba noastră cea română
Încurcă fiarei comuniste !!!

P.S. Să râdem de cei mai proşti ca noi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu