miercuri, 7 martie 2012

Compromisul AIE – Alexandru Tănase !!!

Întrebare: Ştiţi ce a primit Marian Lupu cadou de Moş Nicolae în ghetuţe?
Răspuns: Varianta DEMO a jocului “Vrei să fi preşedinte?”…

     Luni, într-o emisiune televizată, Ghimpu a declarat că unul dintre cei mai buni candidaţi la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova este Alexandru Tănase, actualul preşedinte al Curţii Constituţionale. Acesta a menţionat în continuare, că cel puţin una din componentele Alianţei este împotriva acestei persoane, despre care s-a discutat printre altele.
     După 2 zile de discuţii, astăzi parlamentul a votat data alegerii, ceea ce rezultă că s-au înţeles asupra candidatului (condiţie impusă de PL). Prin urmare, faptul că Veronica Bacalu n-a mai venit în ţară la solicitarea liberalilor, toate privirile se îndreaptă spre Alexandru Tănase.
     Există însă o nedumerire privitor la poziţia socialiştilor faţă de această candidatură. În primul rând, Tănase nu prezintă tipicul unui candidat apolitic, iar în al doilea rând (solicitare curentă), socialiştii au cerut candidatului să recunoască limba moldovenească (!).
     În loc de concluzie:
Oh, în sfârşit la socoteală
Că cică mai frumos miroase,
Se va alege-n forfoteală
Candidatura lui Tănase !!!

P.S. Cum îi va întoarce favoarea Tănase lui Ghimpu ?

Un comentariu:

  1. Chiar si motivul aparentei iesiri a lui Alexandru Tanase din PLDM a fost legat de ideea candidaturii lui la postul de sef al statului. Nu am crezut insa ca PL-ul lui Ghimpu se va injosi intr-asa masura incat sa-l adopte pe acest aparent "transfug". Camania acestuia s-a obsevat in presa chiar din prima zi de cand s-a facut "independent".

    RăspundețiȘtergere